2020. március 27., péntek

EDZÉSNAPLÓ - a felmerült kérdésekre a válaszok

Kedves Diákok!

AZ
  
EDZÉSNAPLÓVAL

KAPCSOLATBAN FELMERÜLT KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLNÉK:




Pár sort kell írni minden tesis naphoz (mint ahogy ezt a legelső blog bejegyzésben jeleztem) - ez kivitelezhető szerintem...

- mit csináltál pl: foci vagy a tesi elméleti feladat megoldása is ide tartozik

- mennyi időt mozogtál - lehet több részletben is teljesíteni

- mennyire fáradtál el - 1-5 -ig pontozd - 1 az egyes jegy, ezt ne feledd!


7.A



...bár tudom/tudjuk, hogy több tantárgy is van és nehezebb otthon önállóan, matekot, magyart, történelmet stb. tanulni, mint tesit! 



Fogjátok úgy fel a testnevelést  is ezekben a napokban, mintha edzésre járnál önként és ki szeretnéd próbálni ezt; az újfajta mozgásformát, feladatrendszert.



Iskola van most is, csak iskolán kívüli munkarenddel, e-oktatásban! 



Az edzésnapló papíralapon teljesen jó, egy füzetbe. Ezért is írtam naplót, mert arról gondoltam, mindenkinek egy magának írt jegyzet ugrik be rögtön.

Amit teszel azt egyébként is magadnak csinálod, az egészségedért, ha most a testnevelésnél maradunk, mint tantárgy.


Ezek a többi tantárgynál is, így vannak. Amit itt megtanulsz, azt ott is tudod hasznosítani. A munkádról meg természetesen nekünk is tudnunk kell, mint ahogy ez eddig is így volt az iskolában. Erre most az EDZÉSNAPLÓ egy visszajelzés, mint ahogy pl.: "kommentben", vagy online tesztben is adhatsz be feladatot míg az e-oktatás tart.



Amitől más mint eddig, az ezek: ilyen helyzet még nem volt! 
...
az önellenőrzés, a lelkiismereted, a felelősségtudatod, a lelkesedésed...de mint írtam/írtuk kérdezzetek bátran, segítünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Angol-Anikó néni

   Dear Students! Homework:  https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/meresek/idegen_nyelvi_meres/feladatlapok_2016/Idegennyelvimeres...